Mengenai Kami

Esprit Majestic ditubuhkan pada Mei 2008, ianya merupakan syarikat menawarkan pinjaman yang disahkan dengan memiliki lesen bernombor: RBK/PPW/111/2018/0005, bermula dari 06/09/2018 sehingga 05/09/2020.

Sehubungan itu, pengiklanan permit bernombor RBK/PPW/IK/111/2018/0005 sah dari 06/09/2018 sehingga 05/09/2020. Selepas penubuhan, kita telah menolong ribuan orang dalam masalah kewangan terutamanya untuk individu dan perniagaan. Kita memiliki perkerja yang berpenglaman untuk menyelesaikan masalah kekeliruan dan ketidakpastian semasa progress pinjaman dan segala syarat-syarat akan dijelaskan dengan teliti kepada anda.

Sedemikian, kita nenawarkan kadar faedah yang lebih rendah dan menarik jika dibandingkan dengan bank atau insitusi lain dan kita menawarkan pinjaman “Tailor Made” untuk menyelesaikan masalah kewangan anda. Dengan itu, kita juga memberi pinjaman untuk jangka pendek dan jangka panjang. Tidak kira apakah situasi yang anda hadapi, kita dapat memberi pelbagai pilihan pinjaman skim untuk membantu anda.

Jaminan Perkhidmatan Kami

Kita sedar akan kepentingan maklumat peribadi anda. Kita jamin segala maklumat yang diberikan akan dijaga dengan sepenuh hati. Kita tidak mededahkan maklumat peribadi anda untuk pihak ketiga dan segala maklumat akan disimpan di bawah kawalan ketat. Semasa anda menghubungi pekerja kami, kita akan mengambil langkah-langkah yang perlu melindungi privasi anda.

Testimonial pelanggan

Mr.Heng Bui Teng - Perniagaan

“Saya begitu kagum dengan perkhidmatan mereka yang cepat dan mereka kelulusan mereka amat cepat untuk pinjaman perniagaan saya. Kadar faedah juga rendah berbanding dengan syarikat dan insitusi lain. Saya mengesyorkan Esprit sebagia pinjaman anda!”

En.Abu Taffian - Kakitangan Kerajaan

“Esprit sangat membantu dalam mendapatkan saya pinjaman dalam masa sepantas mungkin apabila saya benar-benar memerlukan wang sebelum Hari Raya. Saya akan menggunakan perkhidmatan mereka sekali lagi jika perlu dan ingin memperkenalkan mereka untuk anda. Pekerja mereka ramah dan membantu. TERIMA KASIH !”

Ms.Chin Yee Ying - Pekerja

“Saya sangat gembire kerana dapat berkenalan dengan Esprit. Barang-barang gadai emas saya dinilai dengan harga yang berpatutan serta tinggi berbanding dengan syarikat lain."

Mr.Gan Heng Tek - Juruteknik

“Tahun lepas saya mendapat pertolongan daripada Esprit bagi menyempurnakan impian saya. Pinjaman perumahan sebanyak 10% deposit bagi melayakkan saya membeli rumah idaman saya”.