Pinjaman Perniagaan

Pinjaman melalui ahli-ahli keluarga, kawan-kawan, rakan sekerja ataupun insitusi kewangan adalah sama jika mendapat pinjama perniagaan melalui syarikat pinjaman berlesen.

Syarikat kita manawarkan pinjaman perniagaan mengikut kehendak ataupun keperluan anda. Kita amat sedar bahawa perniagaan anda sering kali menghadapi krisis kewanagan dan kami sedia menghulurkan tangan untuk membantu perniagaan anda melintasi cabaran ataupun modal untuk berkembang perniaggan anda.

Pinjaman perniagaan biasa digunakan untuk mengupah bilangan pekerja, membeli mesin ataupun peralatan, membeli saham baru atau memperolehi lesen baru. Dan kami juga menyediakan kepada mereka yang berminat untuk memulakan perniagaan seperti penjaja, gerai dan sebagainya. Pinjaman kami juga termasuk industri pembuatan, pembinaan, telekomunikasi, perkhidmatan, runcit dan sebagainya.

Di ESPRIT MAJESTIC MONEL LENDER, kami menawarkan pinjaman dengan faedah yang rendah dan proses permohonan yang mudah untuk menyelesaikan krisis kewangan syarikat anda. Oleh itu, biarlah syarikat kita membantu perniagaan anda berkembang maju.

Dokumen yang diperlukan

Penyata akaun bank syarikat terkini 6 bulan

Syarikat / dokumen pendaftaran perniagaan ( Borang I, 9, 24 & 49)

IC photocopy

Mohon Online Sekarang

Anda boleh MOHON ONLINE untuk penilaian yang lebih cepat.

Testimonial pelanggan

Mr.Heng Bui Teng - Perniagaan

“Saya begitu kagum dengan perkhidmatan mereka yang cepat dan mereka kelulusan mereka amat cepat untuk pinjaman perniagaan saya. Kadar faedah juga rendah berbanding dengan syarikat dan insitusi lain. Saya mengesyorkan Esprit sebagia pinjaman anda!”

En.Abu Taffian - Kakitangan Kerajaan

“Esprit sangat membantu dalam mendapatkan saya pinjaman dalam masa sepantas mungkin apabila saya benar-benar memerlukan wang sebelum Hari Raya. Saya akan menggunakan perkhidmatan mereka sekali lagi jika perlu dan ingin memperkenalkan mereka untuk anda. Pekerja mereka ramah dan membantu. TERIMA KASIH !”

Ms.Chin Yee Ying - Pekerja

“Saya sangat gembire kerana dapat berkenalan dengan Esprit. Barang-barang gadai emas saya dinilai dengan harga yang berpatutan serta tinggi berbanding dengan syarikat lain."

Mr.Gan Heng Tek - Juruteknik

“Tahun lepas saya mendapat pertolongan daripada Esprit bagi menyempurnakan impian saya. Pinjaman perumahan sebanyak 10% deposit bagi melayakkan saya membeli rumah idaman saya”.