Pinjaman Perumahan, kilang atau tanah

Keadaan ekonomi yang susut sering kali memberi tekanan kewangan terutamanya semasa anda memerlukan banyak wang tunai untuk mengekalkan perniagaan anda namun anda tidak mampu mengeluarkannya. Jangan risau! Biar kita manbatu anda menempuhi saat-saat sukar ini.

Syarikat kita menawarkan pelbagai pinjaman hartanah kadar faedah yang rendah untuk perumahan, kilang, tanah dan sebagainya. Sama ada anda ingin membuat pinjaman semula pinjaman, pihak kami memiliki pengalaman dan kepakaran untuk menawarkan pinjaman yang paling sesuai untuk anda.

Dokumen yang diperlukan

Penyata Akaun Bank Terkini

Salinan IC

Bil Elektrik & Air terkini

Momorandum Penukaran Nama Aset(MOT)-Form G

Sales & Purchase Agreement

Pinjaman Penyata Bank Terkini

Laporan Evaluasi Aset

Mohon Online Sekarang

Anda boleh MOHON ONLINE untuk penilaian yang lebih cepat.

Testimonial pelanggan

Mr.Heng Bui Teng - Perniagaan

“Saya begitu kagum dengan perkhidmatan mereka yang cepat dan mereka kelulusan mereka amat cepat untuk pinjaman perniagaan saya. Kadar faedah juga rendah berbanding dengan syarikat dan insitusi lain. Saya mengesyorkan Esprit sebagia pinjaman anda!”

En.Abu Taffian - Kakitangan Kerajaan

“Esprit sangat membantu dalam mendapatkan saya pinjaman dalam masa sepantas mungkin apabila saya benar-benar memerlukan wang sebelum Hari Raya. Saya akan menggunakan perkhidmatan mereka sekali lagi jika perlu dan ingin memperkenalkan mereka untuk anda. Pekerja mereka ramah dan membantu. TERIMA KASIH !”

Ms.Chin Yee Ying - Pekerja

“Saya sangat gembire kerana dapat berkenalan dengan Esprit. Barang-barang gadai emas saya dinilai dengan harga yang berpatutan serta tinggi berbanding dengan syarikat lain."

Mr.Gan Heng Tek - Juruteknik

“Tahun lepas saya mendapat pertolongan daripada Esprit bagi menyempurnakan impian saya. Pinjaman perumahan sebanyak 10% deposit bagi melayakkan saya membeli rumah idaman saya”.