Lesen

Nombor Lesen: RBK/PPW/111/2018/0005, Dari 06/09/2018 ke 05/09/2020.
Lesen iklan ialah RBK/PPW/IK/111/2018/0005 dari 06/09/2018 ke 05/09/2020.

Kelulusan yang Cepat

Kurang daripada 36 jam

Jangka Fleksibel

Pembayaran Balik Pilihan yang Fleksibel

Rebat Tunai

Nikmati rebat tunai tambahan

Penjamin tak Perlu

Semak dengan kami untuk maklumat lanjut!

Kadar yang Rendah

Kadar kami adalah lebih rendah daripada bank & lain-lain

Testimonial pelanggan

Mr.Heng Bui Teng - Perniagaan

“Saya begitu kagum dengan perkhidmatan mereka yang cepat dan mereka kelulusan mereka amat cepat untuk pinjaman perniagaan saya. Kadar faedah juga rendah berbanding dengan syarikat dan insitusi lain. Saya mengesyorkan Esprit sebagia pinjaman anda!”

En.Abu Taffian - Kakitangan Kerajaan

“Esprit sangat membantu dalam mendapatkan saya pinjaman dalam masa sepantas mungkin apabila saya benar-benar memerlukan wang sebelum Hari Raya. Saya akan menggunakan perkhidmatan mereka sekali lagi jika perlu dan ingin memperkenalkan mereka untuk anda. Pekerja mereka ramah dan membantu. TERIMA KASIH !”

Ms.Chin Yee Ying - Pekerja

“Saya sangat gembire kerana dapat berkenalan dengan Esprit. Barang-barang gadai emas saya dinilai dengan harga yang berpatutan serta tinggi berbanding dengan syarikat lain."

Mr.Gan Heng Tek - Juruteknik

“Tahun lepas saya mendapat pertolongan daripada Esprit bagi menyempurnakan impian saya. Pinjaman perumahan sebanyak 10% deposit bagi melayakkan saya membeli rumah idaman saya”.

Jaminan Perkhidmatan Kami

Kita sedar akan kepentingan maklumat peribadi anda. Kita jamin segala maklumat yang diberikan akan dijaga dengan sepenuh hati. Kita tidak mededahkan maklumat peribadi anda untuk pihak ketiga dan segala maklumat akan disimpan di bawah kawalan ketat. Semasa anda menghubungi pekerja kami, kita akan mengambil langkah-langkah yang perlu melindungi privasi anda.