Pinjaman Pajak Gadai

Anda menghadapi masalah kewangan dan anda memerlukan bantuan kewangan dengan segera? Jangan risau, kami menawarkan faedah yang rendah untuk pinjaman pajak gadai.

Kami menerima barang-barang pajak gadai seperti emas, jam tangan mewah, komputer , telefon pintar dan barangan bernilai tinggi. Kami akan membuat penilaian yang paling tepat untuk barangan berharga anda bagi mendapatkan jumlah pinjaman yang lebih tinggi.

Dokumen yang diperlukan

Barang Cagaran(Gambar)

Salinan IC

Slip Gaji Terkini

Bil Elektrik & Air terkini

Mohon Online Sekarang

Anda boleh MOHON ONLINE untuk penilaian yang lebih cepat.

Testimonial pelanggan

Mr.Heng Bui Teng - Perniagaan

“Saya begitu kagum dengan perkhidmatan mereka yang cepat dan mereka kelulusan mereka amat cepat untuk pinjaman perniagaan saya. Kadar faedah juga rendah berbanding dengan syarikat dan insitusi lain. Saya mengesyorkan Esprit sebagia pinjaman anda!”

En.Abu Taffian - Kakitangan Kerajaan

“Esprit sangat membantu dalam mendapatkan saya pinjaman dalam masa sepantas mungkin apabila saya benar-benar memerlukan wang sebelum Hari Raya. Saya akan menggunakan perkhidmatan mereka sekali lagi jika perlu dan ingin memperkenalkan mereka untuk anda. Pekerja mereka ramah dan membantu. TERIMA KASIH !”

Ms.Chin Yee Ying - Pekerja

“Saya sangat gembire kerana dapat berkenalan dengan Esprit. Barang-barang gadai emas saya dinilai dengan harga yang berpatutan serta tinggi berbanding dengan syarikat lain."

Mr.Gan Heng Tek - Juruteknik

“Tahun lepas saya mendapat pertolongan daripada Esprit bagi menyempurnakan impian saya. Pinjaman perumahan sebanyak 10% deposit bagi melayakkan saya membeli rumah idaman saya”.