Pinjaman Peribadi

Pinjaman peribadi adalah sejenis pinjaman yang khususnya untuk membiayai permbelajaan peribadi bagi menyekalkan standard gaya hidup anda. Setiap individu mungkin menghadapi masalah kewangan terutamanya sewaktu kecemasan seperti melangsungkan majlis-majlis khas seperti majlis perkahwinan, perayaan hari jadi, perjalanan percutian ataupun kerja-kerja hiasan rumah dan sebagainya. Dengan itu, kita menawarkan pinjaman peribadi bagi menyelesaikan masalah kewangan anda.

Di ESPRIT MAJESTIC MONEY LENDER, kami menawarkan faedah rendah yang sangat kompetitif .Anda boleh membandingkan faedah kami dengan syarikat pinjaman berlesen atau peminjam wang yang lain.

Penyerahan dokumen yang cukup dan betul akan dinilai oleh pihak kami dan penyerahan tunai malalui bank-in or tranfer akan dilakukan pada keesokkan harinya jika permohonan anda diluluskan.

Dengan itu, sila pastikan bahawa anda mempunyai dokumen berikut justeru membantu mempercepatkan proses permohonan pinjaman anda.

Dokumen yang diperlukan

Salinan IC

Slip Gaji Terkini

Penyata KWSP Terkini

Bil Elektrik & Air terkini

Penyata Bank

Mohon Online Sekarang

Anda boleh MOHON ONLINE untuk penilaian yang lebih cepat.

Testimonial pelanggan

Mr.Heng Bui Teng - Perniagaan

“Saya begitu kagum dengan perkhidmatan mereka yang cepat dan mereka kelulusan mereka amat cepat untuk pinjaman perniagaan saya. Kadar faedah juga rendah berbanding dengan syarikat dan insitusi lain. Saya mengesyorkan Esprit sebagia pinjaman anda!”

En.Abu Taffian - Kakitangan Kerajaan

“Esprit sangat membantu dalam mendapatkan saya pinjaman dalam masa sepantas mungkin apabila saya benar-benar memerlukan wang sebelum Hari Raya. Saya akan menggunakan perkhidmatan mereka sekali lagi jika perlu dan ingin memperkenalkan mereka untuk anda. Pekerja mereka ramah dan membantu. TERIMA KASIH !”

Ms.Chin Yee Ying - Pekerja

“Saya sangat gembire kerana dapat berkenalan dengan Esprit. Barang-barang gadai emas saya dinilai dengan harga yang berpatutan serta tinggi berbanding dengan syarikat lain."

Mr.Gan Heng Tek - Juruteknik

“Tahun lepas saya mendapat pertolongan daripada Esprit bagi menyempurnakan impian saya. Pinjaman perumahan sebanyak 10% deposit bagi melayakkan saya membeli rumah idaman saya”.